Skip links

Webinar 28 maart 2024 om 20:00u

Leven met Spondyloartritis?
Ontdek Hoe Levensstijl Uw Sleutel Kan Zijn!

Doe mee met onze boeiende online webinar om te ontdekken hoe u uw symptomen kunt aanpakken door veranderingen in levensstijl. Deze interactieve sessie, geleid door Len De Nys, gezondheidswetenschapper verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel, richt zich op de cruciale rol die stress, slaap, en beweging spelen in het beheer van auto-immuunziekten, met speciale aandacht voor spondyloartritis.

Ontdek praktische strategieën en tips die u kunnen helpen uw levenskwaliteit te verbeteren. Of u nu spondyloartritis-patiënt bent, een zorgverlener, of iemand die meer wil leren over de impact van levensstijl op auto-immuunziekten, deze webinar zal waardevolle inzichten en oplossingen bieden. Meld u nu aan en zet een stap voorwaarts naar een gezonder leven!

Biografie Len De Nys

Als gastheer van de LifeMe podcast deelt hij inzichten met het brede publiek in de leefstijlgeneeskunde. Deze platformen benut hij om de nieuwste bevindingen in leefstijlgeneeskunde te communiceren en praktisch advies te bieden voor verbetering van gezondheid en welzijn.

Len De Nys, is Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie en een PhD kandidaat. Hij is tevens onderzoeker en Oncophysio bij de VUB-UZ Brussel. Hij is expert in het gebied van gezondheidsbevordering via wetenschappelijke onderbouwde levensstijlstrategieën.

Zijn multidisciplinaire aanpak combineert zijn diepgaande kennis uit zowel de academische wereld als de klinische praktijk, waardoor hij waardevolle inzichten biedt voor een breder publiek.

Link voor deelname vind je hier.
Inschrijven is niet nodig!