Skip links

Privacy en cookie policy van de Vlaamse Vereniging voor SpondyloArtritis vzw  (VVSA)

Korter dan dit kunnen we het niet uitleggen . . .

Gegevens die je ons meedeelt zijn je eigendom, wij hebben ze enkel in bruikleen gekregen en behandelen ze dus met zorg. Wij vragen alleen gegevens waarvan wij overtuigd zijn dat zij nodig zijn voor onze werking, of waar de wet ons toe verplicht. Er is maar een beperkt aantal vrijwilligers die je gegevens kan zien, en zij zijn allemaal gebonden door een vertrouwelijkheidsovereenkomst.

Je gegevens gaan niet buiten de vereniging, niet betalend, niet gratis. Enkel de drukkerij krijgt adreslijsten om het tijdschrift te kunnen verzenden (zij moeten die lijsten meteen daarna vernietigen).

Wil je weten welke gegevens we van je hebben, ze laten verbeteren of verwijderen, vraag het ons gewoon. Stuur een mail naar [email protected], of een brief (met een kopij van je identiteitskaart) naar VVSA-voorzitter, Karel Ledeganckstraat 9, 9940  Evergem.
Als je onze website bezoekt worden er cookies (kleine tekstbestanden) op je computer of smartphone geplaatst. Die dienen alleen om je bezoek aan onze website vlot te laten verlopen, niet om je daarna op te zadelen met reclame en zo.

Heb je klachten over de manier waarop VVSA je persoonsgegevens verwerkt of je verzoeken behandelt, neem dan contact met ons op ([email protected] of VVSA-voorzitter, Karel Ledeganckstraat 9, 9940  Evergem). Je kan eveneens altijd een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit of naar de rechter stappen.

Gegevensbeschermingsautoriteit
Drukpersstraat 35
1000 Brussel
Tel +32 (0)2 274 48 00
Fax +32 (0)2 274 48 35
[email protected]